enesrusr

O Nama

LMV Alatnica osnovana je 1992. godine u Zrenjaninu kao porodična firma i nakon više od 20 godina rada sarađivali smo sa brojnim kompanijama kako iz Srbije tako i iz inostranstva. Dugogodišnja proizvodnja livačkih modela i izrada alata kao i stečeno iskustvo u procesu proizvodnje predstavljaju veliku garanciju i kvalitet naših usluga. Brojne kompanije ukazale su nam poverenje i izgradili smo zavidnu saradnju koja se temelji na kvalitetu i strogom poštovanju dogovorenih rokova. Možete pogledati neke od naših partnera sa kojima uspešno poslujemo.

Primarna delatnost LMV Alatnice je izrada alata, izrada livačkih modela, izrada mašinskih delova i sklopova. Moguća je izrada sklopova prema dostavljenom uzorku kao i prema dostavljenoj tehničkoj dokumentaciji. Naša tehnička rešenja baziraju se na kvalitetu i pouzdanosti izrađenih alata i modela. Projektovanje i izrada alata vrši se pomoću CAD programa na CNC i klasičnim mašinama prema uzorku, 2D ili 3D crtežu. Preciznost u izradi, poštovanje dogovorenih rokova kao i sam kvalitet proizvoda su veoma bitni za kontinuiranu konkurentnost kako na tržištu Srbije, tako i na inostranom tržištu.

LMV Alatnica poseduje veliki broj kako klasičnih tako i CNC mašina. Naš mašinski park čini preko 40 mašina različite namene. Klasičnim mašinama je pokriveno rezanje, struganje, brušenje (okruglo i ravno), koordinatno bušenje, ozubljenje i zavarivanje. CNC Mašinama pokriveno je glodanje, struganje i brušenje.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja obeležena su zvezdicom *

*